Katselet mobiililaitteille optimoitua versiota, mutta et näytä käyttävän mobiililaitetta. Klikkaa tästä jos haluat siirtyä normaalille sivustolle.

 

Tervetuloa kotisivuilleni!


Psykologipalvelut Hyvän MielenTila tarjoaa monipuolisia psykologipalveluita.

Kirsi Salonen, Psykologian maisteri, psykoterapeutti (Valviran hyväksymä, kelapätevyys), laillistettu psykologi, tohtorikoulutettava (Tampereen yliopisto), eko- ja ympäristöpsykologi, kouluttaja, projektitutkija (Jyväskylän yliopisto), NLP-practitioner.

Palveluihin kuuluu mm. psykoterapia (Gestalt-psykoterapia; myös Kelan maksama psykoterapia), hypnoosi, IPT-masennuksen hoitomenetelmä, luontointerventiot, eko-ja ympäristöpsykologia, green care, ekologinen NLP ja ekologinen mindfulness, työnohjaus, koulutus, uniryhmät, ympäristöpsykologinen asiantuntijuus mm. luontointerventiot, green care, asuinympäristöjen suunnittelu ja ilmastonmuutoksen hillitseminen.

Vastaanotto Lempäälässä:"Käsityöläisten Talossa"
Tampereentie 26 A, 37500 Lempäälä (posti tähän osoitteeseen)
» Kartta (terveyskeskusta vastapäätä, hyvät bussi- ja junayhteydet)
 
Yksittäisen tilaisuudet Tampereella:
Yliopistonkatu 60 A 7krs (Pirkanmaan ihmissuhdetyö ry).
 

Kursseja järjestetään myös Vesilahdella Hyvän MielenKodassa ja tilauksesta luonnonläheisissä paikoissa. Lisätietoja: Kurssit/koulutus
 
 
TIESITKÖ ETTÄ
 
 
Olen käytettävissä ympäristöpsykologian asiantuntijana seuraavissa aiheissa:
-Eko- ja ympäristöpskologian asiantuntija
-Luontointerventiot osanan hoitokäytäntöjä
-Green Care -menetelmät
-Asuinympäristöjen ja julkisten tilojen suunnittelu
-Yympäristönsuojeluun liittyvissä tehtävät
  
Elvyttävän ja miellyttävän ympäristön tunnusmerkkejä on syytä olla mukana asuinympäristöjen sekä julkisten tilojen suunnittelussa. On myös tärkeätä huomioida psykologiset näkökulmat ilmastonmuutoksen hillitsemisessä, yhteiskunnallisessa ohjauksessa ja ympäristökampanjoissa. Tärkeät aiheet ovat myös ympäristöasenteiden ja käyttäytymisen ristiriita sekä ympäristökriisit ja mielenterveys.

Osaaminen:


 Psykologipalvelut Hyvän Mielentila, Yliopistonkatu 60 A 7krs, 33100 Tampere, p: 040-7277632,
e-mail: kirsihyvanmielentila@gmail.com  

  näytä normaaliversio » Ylös