Katselet mobiililaitteille optimoitua versiota, mutta et näytä käyttävän mobiililaitetta. Klikkaa tästä jos haluat siirtyä normaalille sivustolle.

Psykoterapiaa

Kela voi tukea yksilöterapiaa ja ryhmäterapiaa kuntoutuksena 16-67-vuotiaille sekä tarvittaessa nuorten (16-25-vuotiaiden) vanhempien ohjauskäyntejä.

Voit saada apua kaikenlaisiin psykologisiin ongelmiin, kuten masennukseen, ihmissuhdevaikeuksiin, jännittämiseen, kriiseihin, työuupumukseen jne. Koulutustaustastani (mm. Gestalt-psykoterapia) löytyy monenlaisia menetelmiä, kuten esimerkiksi luontolähtöiset menetelmät (luontointerventiot), hypnoosi ja NLP- menetelmät. Keskustelun lisäksi voidaan siis voimavaroja etsiä ja saada tukea terapeuttiseen prosessiin myös luontokokemusten (lähiluonnossa), mielikuvaharjoitusten, hypnoosin ja rentoutumisen avulla. Kokemustellisten menetelmien avulla yhteys omiin tunteisiin ja tarpeisiin mahdollistuu usein helpommin.

Terapiapaikat ovat toistaiseksi täynnä, enkä voi valitettavasti ottaa uusia asiakkaita tällä hetkellä.


Työnohjaus


Myös työyhteisöön liittyvät asiat kuten työssä jaksaminen ja työilmapiiriasiat kuuluvat toimenkuvaan. Työnohjausta voivat tilata yksilöt, työyhteisöt tai muut ryhmät. Painopiste on useimmiten työssä jaksaminen, voimavarat, tavoitteet, työyhteisön toimintatavat, luonnollinen vuorovaikutus työyhteisössä, muutokset ja pysyvyys. Työnohjaus räätalöidään yksilön tai ryhmän ajankohtaan ja tarpeisiin sopivaksi.

 

Myytävät tuotteet:

 


KIRJA: MIELEN LUONTO -Eko-ja ympäristöpsykologian näkökulma
(Green spot, 2010)


Mielen luonto antaa lukijalle monipuolisen kuvan luonnon merkityksestä psyykkiselle hyvinvoinnille sekä ympäristökäyttäytymiselle.
Voit kirjan avulla muodostaa omia, sinulle sopivia käsityksiä luonnon mielestä ja mielen luonnosta. Saatat tehdä muutoksia arkeesi, ottaa luonnon yhä enemmän ja tietoisemmalla tavalla osaksi elämääsi.
Kirja on suunnattu sosiaali-ja terveysalan ammattilaisille, ympäristösuunnittelijoille, opettajille ja kaikille, joita kiinnostaa kohentaa itsen, muiden sekä koko maapallon hyvinvointia.
Hinta 25e+ postikulut. Voit tilata myös www.greenspot.fi
 Psykologipalvelut Hyvän Mielentila, Yliopistonkatu 60 A 7krs, 33100 Tampere, p: 040-7277632,
e-mail: kirsihyvanmielentila@gmail.com  

  näytä normaaliversio » Ylös